Termeni si Conditii

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

 

1. Definitii

Pentru scopul acestor termeni si conditii:
· Cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator.
· Atacuri de tip "refuzul serviciului" (Denial of Service) inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server.
· Serviciu inseamna furnizarea catre client a accesului la date si informatii transmise de S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. si furnizorii sai prin Internet, cu ajutorul acestui site-ului, WWW.ANDREEA-ART.RO si a altor situri care vor duce catre acest site.

· Marci se refera la faptul ca denumirea "ANDREEA-ART", oricum ar fi reprezentata, inclusiv reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale firmei S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L..

 

2. Obligatiile S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L.

2.1 S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L.si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul nostru, S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L., al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:

a) serviciul va fi neintrerupt sau fara erori
b) eventualele defecte vor fi corectate
c) serviciul, sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
2.2 In nici o circumstanta S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.
2.3 Raspunderea S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral), in cazul vreunui act sau fapt sau rezultata in oricare alt mod din sau in conexiune cu furnizarea de servicii conform acestui contract, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 100 de dolari SUA.

 

3. Utilizare Improprie si Raspunderi

3.1 Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:
a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web fara acordul scris al S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L.;
b) nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul sau reteaua S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;
c) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;
3.2 Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. si a Internetului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.
3.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice, transport sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina clientului.

 

4. Securitate

4.1 Clientul ia la cunostinta ca S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea coletelor care trec din reteaua sa de distributie cu cerc inchis catre alte retele de distributie.
4.2 Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea comenzilor , nu poate garanta ca aceasta comanda pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.

 

5. Informatii personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecþia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ºi libera circulaþie a acestor date, modificatã ºi completatã ºi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ºi protecþia vieþii private în sectorul comunicaþiilor electronice S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. are obligaþia de a administra în condiþii de siguranþã ºi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaþi despre dumneavoastrã, un membru al familiei dumneavoastrã ori o altã persoanã. Scopurile colectãrii datelor sunt: statistica, furnizarea de bunuri si servicii, servicii pe internet.

Sunteti/nu sunteþi obligat(ã) sã furnizati datele, acestea fiind necesare intocmirii facturii si a documentelor de transport. Refuzul dvs. determinã imposibilitatea trimiterii comnzilor catre noi.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizãrii de cãtre operator si nu vor fi comunicate altor destinatari.

Dupa inregistrarea datelor dvs. pe websitul nostru veti fi intrabat daca doriti sã primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de magazinul nostrum. In cazul in care nu doriti acest lucru va rugam sa debifati casuta din dreptul acestui mesaj.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vã adresa justitiei. Totodatã, aveti dreptul sa va opuneti prelucrãrii datelor personale care vã privesc si sã solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vã puteti adresa cu o cerere scrisã, datatã si semnatã la andreea.art.online@gmail.com

Dacã unele din datele despre dumneavoastrã sunt incorecte, vã rugãm sã ne informaþi cât mai curând posibil.

 

Observatie:

*orice persoanã are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrãri prevãzute de lege (de ex.: prelucrãri efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate socialã). Prin urmare, aceastã mentiune nu poate figura dacã prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoanã are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fãrã nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

6. Generalitati

6.1 Modificari ale acestor termeni si conditii - S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Clientului prin afisare pe site-ul web la www.ANDREEA-ART.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

6.2 Forta Majora - S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. nu este responsabila.

6.3 Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

6.4 Confidentialitate -S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. nu garanteaza ca utilizarea de catre Client a acestui site va fi confidentiala. S.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Client a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Clientul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal. Acest lucru se va intampla deoarece noi pe langa adresa de email, vom extrage si adresa de IP folosita de client.

6.5 Disponibilitate produseS.C. O ROC O MAR O IMPEX S.R.L. poate onora comenzile daca acele produse sunt disponibile in stoc magazin sau daca sunt disponibile la producatori.

7. Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditii
Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.