Despre noi

MATERIALE PICTURA este un magazin on-line cu produse pentru arta, destinat artistilor plastici, profesionisti sau amatori, elevilor, educatorilor, artizanilor, tuturor celor care doresc sa creeze sau sa invete sa creeze lucruri frumoase si de calitate.

Avand experienta de 18 ani in domeniul materialelor de pictura si al productiei de sasiuri cu panza, am creat un mediul virtual  usor de navigat prin gama de produse.
MATERIALE PICTURA este varianta online a magazinului ANDREEA ART existent in Bucuresti pe strada Lipscani 65,in incinta Hanul cu Tei, prin care dorim sa va usuram accesul la produsele si serviciile noastre.

Speram ca varietatea marcilor prezente in magazinul nostru online si experienta echipei, sa formeze o combinatie reusita, care sa faca din MATERIALE PICTUR magazinul vostru preferat de materiale pentru arta plastica, decorativa si accesorii bijuterii.

Website-ul nostru este realizat pe cea mai performanta platforma de magazin on line existenta pe piata la ora actuala, platforma ce confera posibilitatea de evidenta a comenzilor si contact al clientilor in cel mai scurt timp, cat si o larga posibilitate de acordare de reduceri si facilitati. Veti gasi navigarea in magazinul nostru ca fiind una foarte placuta si intuitiva, cu un proces de finalizare al comenzilor foarte simplu.

Pentru a usura procesul de plata al comezii, am introdus posibilitatea platii cu ajutorul cardului. Acest sistem este 100% sigur, informatiile cardurilor nefiind stocate pe serverul nostru, ci pe cel de maxima securitate al procesatorului nostru de plati. Pentru mai multe detalii privind siguranta tranzactiilor on line accesati https://www.mobilpay.ro

In cele din urma, dar nu ultimul rand, personalul specializat si amabil al magazinului nostru va incerca sa va ofere cat mai multe informatii despre produse ,tarife si modalitati de livrare.
Date de contact: Bucuresti strada Lipscani nr. 63-65, sector 3; telefon : 0735.881.676 sau 021 316 04 70.