Livrare

  1. Comenzile se livreaza in 24/48 ore de la primirea si confirmarea comenzii prin intermediul firmei de curierat Urgent Cargus.
  2. Taxa de livrare pentru comenzi sub greutatea de 1 kg este de 28lei
  3. Pentru fiecare kg suplimentar se va adauga 1leu/kg
  4. Se aplica taxe suplimentare pentru livrarea in localitatiile care nu fac parte din raza de acoperire Urgent Cargus. Vezi lista de localitati cu acoperire Urgent Cargus 
  5. Livrarea se face gratuit pentru comenzile ce nu contin produse excesiv de grele sau voluminoase cum ar fi ( lut , panze pentru pictura  de dimensiuni foarte mari ) cu valorea de peste 300lei.
  6. Este posibil ca uneori sa aveti de expediat un colet de dimensiuni mari, nu foarte greu, dar pentru care greutatea volumetrica sau lineara depaseste masa acestuia. In astfel de situatii, costul transportului se calculeaza raportat la volumul coletului, utilizand greutatea volumetrica, lineara sau dimensionala. Tariful de transport se calculeaza in raport cu cea mai mare greutate rezultata dintre greutatea fizica, greutatea lineara si greutatea volumetrica. Pentru a calcula greutatea volumetrica a coletului dvs. se inmulteste lungimea X latimea X inaltimea coletului si impartiti rezultatul la 6000 (marimi exprimate in centrimeti). Greutatea volumetrica a unei expedieri formate din mai multe piese este data de suma greutatilor volumetrice calculate separat pentru fiecare piesa.