Livrare

  1. Comenzile se livreaza in 24/48 ore de la primirea si confirmarea comenzii prin intermediul firmei de curierat Urgent Cargus.
  2. Taxa de livrare pentru comenzi sub greutatea de 1 kg este de 28lei
  3. Pentru fiecare kg suplimentar se va adauga 1leu/kg
  4. Se aplica taxe suplimentare pentru livrarea in localitatiile care nu fac parte din raza de acoperire Urgent Cargus. Vezi lista de localitati cu acoperire Urgent Cargus 
  5. Livrarea se face gratuit pentru comenzile ce nu contin produse excesiv de grele sau voluminoase cum ar fi ( lut , panze pentru pictura  de dimensiuni foarte mari ) cu valorea de peste 300lei.
  6. Este posibil ca uneori sa aveti de expediat un colet de dimensiuni mari, nu foarte greu, dar pentru care greutatea volumetrica sau lineara depaseste masa acestuia. In astfel de situatii, costul transportului se calculeaza raportat la volumul coletului, utilizand greutatea volumetrica, lineara sau dimensionala. Tariful de transport se calculeaza in raport cu cea mai mare greutate rezultata dintre greutatea fizica, greutatea lineara si greutatea volumetrica. Pentru a calcula greutatea volumetrica a coletului dvs. se inmulteste lungimea X latimea X inaltimea coletului si impartiti rezultatul la 6000 (marimi exprimate in centrimeti). Greutatea volumetrica a unei expedieri formate din mai multe piese este data de suma greutatilor volumetrice calculate separat pentru fiecare piesa. 

Modalitati de plata 

Pentru a achita produsele comandate ai la dispozitie mai multe optiuni:
- Plata la livrare (ramburs)
- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard

Plata la livrare

 Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor din magazinele Andreea Art. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea. In acest caz agentul va elibera chitanta pentru suma incasata.

 Plata cu cardul la ridicarea produselor din magazine

La ridicarea produselor de la unul din magazinele Andreea Art se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalelor POS existente in magazine.

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Andreea Art foloseste platforma LIBRAPAY 
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati LIBRAPAY 
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata LIBRAPAY . Andreea Art nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau. 

Dupa introducerea datelor tale si ale cardului tau  in platforma LIBRAPAY ti se confirma faptul ca suma introdusa a fost blocata in contul tau ,si in cazul anularii comenzii din initiativa ta sau anularea comenzii din cauza lipsei produselor din stoc ,termenul de deblocare a sumei introduse este de maxim 30 zile .

Nume Firma - S.C.0 ROC O MAR O IMPEX SRL

RO 470002