Set 10 culori acrilice Studio Pebeo + 1 pensula cadou Mărește

Set 10 culori acrilice Studio Pebeo + 1 pensula cadou

Sset-pebeo1

Preț:
100,0 lei

(fara tva:84,0 lei)

Alege cantitatea Alege nuanta Alege dimensiunea 1

Culorile din setul Studio Pebeo au un aspect satinat si sunt special concepute de specialisti pentru a creste posibilitatile tehnice de realizare a unei lucrari cu ajutorul acestora. Formula acestor acrilice garanteaza absenta din compozitie a metalelor grele ce sunt toxice.

Culorile sunt foarte bogate in pigment, au un finish satinat mat si o foarte buna rezistenta la lumina. De asemenea, adera foarte bine pe aproape orice suprafata.

Se pot amesteca intre ele pentru a obtine noi nuante. Dupa uscare, stratul de culoare devine flexibil la indoire.

Culorile acestui set sunt foarte potrivite pentru lucrul in dimensiuni, datorita vascozitatii acestora. Aceste acrilice vor retine urmele de pensula sau cutit si se pot folosi nediluate sau in combinatie cu alte mediumuri.

Timpul de uscare: la atingere intre 30 minute si 1 ora. Complet intre 1 si 8 zile, in functie de grosimea stratului aplicat.

Setul contine 10 tuburi de 20ml Pebeo Studio Acrylics High Viscosity cu urmatoarele culori: Titanium White, Primary Yellow, Medium Cadmium Yellow Hue, Cadmium Red Hue, Primary Magenta, Dark Ultramarine Blue, Primary Cyan, Phthalocyanine Green, Yellow Ochre, Mars Black

De asemenea, setul mai contine si o pensula cadou.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Set 10 culori acrilice Studio Pebeo + 1 pensula cadou

Set 10 culori acrilice Studio Pebeo + 1 pensula cadou